14 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Deznodământ fericit în cazul fetiței de la Bisoca, dispărută de acasă

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2955 vizualizari 0 comentarii

Deznodământ fericit în cazul fetiței de 8 ani din comuna Bisoca, dispărută de acasă de vineri după amiază. Copila a fost găsită sâmbătă într-o poieniţă, la circa 4 km de casă, între Bisoca și Vintileasca. 
 
”Nicoleta a fost găsită într-o poieniţă, lângă comuna Bisoca. Minora nu prezintă urme de violenţă pe corp”, a anunțat  IGPR.
 Copila a fost observată de echipajul unui elicopter care participa la căutări într-o poieniţă aflată la o distanţă de aproximativ 3-4 kilometri de locul unde a fost văzută ultima oară. Elicopterul a aterizat, a preluat-o pe fetiţă şi a predat-o în siguranţă familiei .
Nicoleta Ploscaru de 8 ani şi 10 luni a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după amiază, când le-a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă, însă pentru a ajunge la bărbat fetiţa trebuia să tranziteze o zonă de pădure.
Copila nu a mai ajuns la bunicul său, aşa cum ar fi declarat, astfel că vineri la orele serii, părinţii au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia copilei.
Toată noaptea, fetiţa a fost căutată cu zeci de oameni, dar fără succes.
În total, circa 200 de oameni au participat la căutarea copilei: polițiști, pompieri, jandarmi de la Buzău și Ploiești, localnici, rude ale fetei. Oamenii au fost ajutați de câini de urmă de la Buzău și Vrancea. 


Etichete: acasă |  Bisoca |  cazul |  Deznodământ |  dispărută |  fericit |  fetiței
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU