19h 10' POLITIC Buzau
Luni, 02 martie 2020

UPDATE Consilierul Roșioru a ajuns în PMP. Cîteva ore mai tîrziu, hop şi Bădulescu!

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 3460 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [19:10] 02 MAR 2020 ›
Aşa cum sansanews.ro anticipa cu cîteva ore în urmă, şi senatorul A.L.D.E. Dorin Bădulescu se întoarce în P.M.P. Potrivit stiripesurse.ro, acesta a anunţat în plenul Senatului că pleacă din A.L.D.E. Foarte posibil ca şi deputatul Adrian Mocanu sa facă acelaşi lucru în scurt timp în Cameră.

"Parlamentarii A.L.D.E. pleacă din partid unul câte unul. După ce săptămâna trecută au demisionat din A.L.D.E. 8 parlamentari, în plenul Senatului s-a anunțat luni o altă demisie. Senatorul buzoian Dorin Bădulescu a anunțat că pleacă din A.L.D.E. și va activa la P.M.P. Bădulescu se întoarce astfel la partidul pe listele căruia a intrat în Senat și de unde plecase la A.L.D.E."
Filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară se pregătește de asaltul unor noi membri. Primul care a devenit pmp-ist cu acte în regulă este consilierul local municipal Silviu Roșioru, ales care până acum a reprezentat PSRo, formațiune care practic nu mai există. În acest sens, Roșioru a postat un anunț pe facebook în care spune că a devenit președinte interimar al organizației municipale a partidului fondat de fostul președinte al României, Traian Băsescu. 

În logica informațiilor apărute de ceva vreme pe piața politică județeană ar fi doar o chestiune de ore până când deputatul ALDE, Adrian Mocanu, respectiv senatorul din același partid, Dorin Bădulescu, să se întoarcă și ei în PMP. 

Surse convergente din mediul politic local susțin că Adrian Mocanu va deveni președintele organizației județene, Bădulescu va prim-vicepreședinte al filialei, iar Roșioru va rămâne lider interimar la organizația municipală. 

În acest context, se prevede ca pentru șefia Palatului Comunal să candideze consilierul municipal Silviu Roșioru iar pentru președinția Consiliului Județean, deputatul Adrian Mocanu.  Etichete: ajuns |  Consilierul |  Roșioru
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU