06 [MAI 18] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 06 mai 2018

VIDEO Cine e buzoianul omorît la Vama Veche. Suspectul de crimă, arestat

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 3675 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Destin tragic pentru un tînăr de 34 de ani din Glodeanu Siliştea. Sîmbătă dimineaţă, Gabriel Stănilă a fost găsit mort în staţinea Vama Veche din judeţul Constanţa. Potrivit mass-media constănţene, bărbatul a fost găsit mort într-un autobuz cu etaj aflat pe plaja din staţiune folosit pentru vînzarea de produse fast-food din zona Amfhora, iar primele bănuieli ale anchetatorilor ajunşi la faţa locului a fost de crima. Ulterior, polițiștii constănțeni au deschis o anchetă, după ce un bărbat a fost găsit mort, sîmbătă dimineață, pe plaja din zona Amphora, din Vama Veche, existînd indicii că a fost bătut și abandonat de niște adolescenți.

Două fete și doi băieți au fost audiați ieri la sediul Poliției Mangalia, în cazul crimei de pe plaja din Vama Veche. Aceștia au fost depistați într-un tren, la Costinești. Din investigațiile și cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieșit faptul că persoana bănuită de săvîrșirea infracțiunii de omor este un tînăr, de 17 ani, față de care Parchetul de pe lîngă Tribunalul Constanța a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Constanța. A doua zi, Andrei Răzvan Zaharia, suspectul în cazul crimei de la Vama Veche, a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de săvîrșirea infracțiunii de omor.
Răzvan Andrei Zaharia a fost pus sub acuzare după audierile care au durat aproape toată noaptea. Potrivit oamenilor legii, tînărul de 17 ani se afla sub control judiciar într-un alt dosar instrumentat de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri,
scrie site-ul cugetliber.ro din Constanta. 


Victima, Gabriel Stănilă, este născut în oraşul Tecuci, judeţul Galaţi şi a trăit, în ultimii ani, în comuna buzoiană Glodeanu Siliştea. Nu avea părinţi şi a fost găzduit de o mătuşă din comună, astfel explicîndu-se faptul că în cartea de identitate, Gabriel Stănilă avea trecută adresa din Siliştea. Primarul comunei, Gabriel Popescu, a declarat pentru sansanews.ro ca bărbatul nu era cunoscut în comună pentru că nu prea a locuit la Glodeanu Siliştea deoarece, în ultimii ani, a fost plecat la lucru în Occident. Popescu a mai spus ca tînărul a locuit cu o mătuşă din comună pentru că tatăl său a murit acum mulţi ani, iar mama lui a decedat cam cu doi ani în urmă.  VIDEO AICI
  Primele cercetari ale politistilor si procurorilor arata ca Gabriel Stanila a ajuns pe litoral în vacanţa de 1 mai. La finalul ei, s-a hotărât să mai rămână câteva zile, pentru că era vreme frumoasa.

Se pare că, în zonă, îşi făcuse şi câţiva amici şi, ca să nu mai dea banii pe cazare, dormea într-un autobuz  la 50 de metri de plaja şi zona cu terase.Vineri seară, ar fi invitat acolo 4 adolescenţi de 17 ani ani: două fete şi doi băieţi - împreună cu care a consumat alcool. Apoi, în împrejurări încă neclare, între ei s-a pornit o ceartă, iar sâmbătă turistul a fost găsit mort.

După ce au plecat de la autobuzul abandonat, cei patru adolescenţi s-au urcat într-un taxi, a povestit un martor. Poliţiştii din Mangalia le-au luat urma şi după-amiază i-au dus la secţie

Împotriva lor nu au fost formulate încă acuzaţii oficiale, dar surse din anchetă au declarat că nu este ecxlus ca sâmbătă noapte să fie reţinuţi. La audieri, suspecţii au fost incoerenţi în declaraţii.

Tinerii au fost duşi la spital, unde le-au fost recoltate probe de sânge. Există suspiciune că au consumat substanțe interzise.

Ca să dea de arma crimei, polițiștii au verificat autobuzul şi împrejurimile.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanța: “Poliţiştii criminalişti efectuează cercetări la faţa locului, sub stricta coordonare a procuroului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor transmite siteul stirileprotv.ro






Etichete: aresta |  buzoianul |  crima |  gasit |  Suspectul |  Veche
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU