BREAKING NEWS
08 [MAI 20] ACTUALITATE
Vineri, 08 mai 2020

Buzăul, 61 de cazuri COVID-19. Un copil de 10 ani, ultimul confirmat

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2517 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Județul Buzău numără 61 de cazuri de coronavirus. Numai joi au fost înregistrate 8 cazuri noi. Pe de o parte, este vorba despre cei 6 localnici din Rîmnicelu, trei copii cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani și 3 adulți cu vârste între 23 și 53 de ani.  Toți se aflau în izolare la domiciliu. Pacienții sunt asimptomatici și au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. 

Confirmat cu infecție cu coronavirus a fost și un bărbat de 32 de ani, sosit din Marea Britanie  în data de 26 aprilie și dus într-un centru de carantină. Inițial, soția sa însărcinată a fost depistată pozitiv pentru ca ieri și bărbatul de 32 de ani să fie confirmat cu COVID 19. Bărbatul, originar din Scoția, a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. 

Cel de-al 61 lea pacient este un copil de 10 ani. Băiatul este nepotul unei bătrâne de 68 de ani confirmată zilele trecute cu coronavirus. Odată depistat pozitiv, copilul a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică în acest caz este în desfășurare pentru stabilirea tuturor contacților. 
 
Etichete: Buzăul |  cazuri |  confirmat |  copil |  COVID |  ultimul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU