17 [MAR 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 17 martie 2014

Zâmbetul chinuit al unui copil cere ajutor!

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
2 voturi 2251 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Alexia are nevoie de ajutorul nostru!

Sistemul de sănătate este grav bolnav, iar lipsa banilor condamnă şansa la viaţă pe care ar putea-o avea cei suferinzi. O demonstrează încă o dată cazul unei fetiţe din Buzău, care are nevoie urgentă de o operaţie.

 

Alexia Andreea Arsene e un copil vesel, isteţ, cuminte şi iubitor. Îi place să se joace şi să aibă prieteni. Ea nu poate fi însă asemeni celorlalţi copiii. La numai 5 ani, micuţa poartă o povară greu de dus până şi pentru un adult. Diagnosticul crunt pus de medici a venit când micuţa avea numai 3 ani: hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă. Cu greu, Alexia poate distinge vocea celor din jur. De doi ani, copila poartă aparat auditiv, dar boala a avansat rapid, auzul i-a scăzut tot mai mult, iar acum nu mai poate auzi nimic cu urechea dreaptă.

 

Numai un implant cohlear o mai poate ajuta acum pe Alexia.

 

Medicii au recomandat ca operaţia să aibă loc înainte ca micuţa să împlinească 6 ani. În acel moment are loc maturizarea nervului auditiv, iar o intervenţie ulterioară ar fi în zadar: Fiecare zi trece în defavoarea Alexiei, fetişa care are acum 5 ani şi 4 luni şi care, din spatele zâmbetului de copil, ne cere tuturor ajutorul. În cele 8 luni până la intervenţia chirurgicală, familia trebuie să strângă suma de peste 25 000 de euro cât reprezintă costul intervenţiei.

 

Buzoienii cu suflet care doresc să o ajute pe Alexia să poată fi un copil normal şi să-i ofere o viaţă normală pot contribui cu orice sumă în conturile deschise pe numele Alexia Andreea Arsene:

 

EUR    RO83BTREURCRT     0247866601

RON   RO36BTRLRONCRT  0247866601

USD   RO87BTRLUSDCRT  0247866601

 

 

 

 Etichete: bani |  donatii |  viata normala |  operatie
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU