23 [IUL 16] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 23 iulie 2016

Week-end torid. Vezi aici unde să fugi de caniculă!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 1889 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Ne aşteaptă un week-end fierbinte! Va fi cald, poate chiar prea cald, iar disconfortul termic va creşte şi pe arii restrînse va fi caniculă.
Sîmbătă, temperatura maximă va fi de 33 de grade, iar cea minimă de 19...20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab până la moderat. Şi duminică vremea se va menţine călduroasă în majoritatea zonelor, pe arii restrânse caniculară şi cu disconfort termic mai accentuat, la cîmpie. Temperaturile maxime vor urca până la 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 19 şi 21 de grade, uşor mai scăzute la munte.
Dacă vreţi să fugiţi de arşiţă este bine să ştiţi că, în ţară, ceva mai bine se anunţă a fi în depresiunile din estul Transilvaniei.  În vestul, nord-vestul şi centrul ţării ar mai putea ploua mâine, dar vor fi ploi de scurtă durată. Iar duminică cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona de munte şi în regiunile nordice, unde pe spaţii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, în estul ţării.
Dacă rămîneţi la Buzău, căutaţi piscinele sau răcoarea zonelor împădurite ori spaţiile închise care beneficiază de sisteme de ventilaţie.Etichete: Buzau |  canicula |  week-end |  soare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU