01 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 01 octombrie 2016

Vreme superba in week-end

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1096 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. În regiunile estice, sud-estice, precum şi în zonele depresionare, cerul va prezenta unele înnorări şi la începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului, local va fi ceaţă, informează ANM.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin seara şi noaptea, iar ceaţă se va forma izolat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 3 grade în estul Transilvaniei şi 16 grade pe litoral.Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară şi noaptea, când vor fi averse, însoţite trecător de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului, local în jumătatea de vest a ţării şi la munte şi doar izolat, în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 şi 16 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief din est şi sud-est va fi ceaţă.Etichete: superba |  Vreme
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU