08 [MAR 17] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 08 martie 2017

Volei! Victorie de final pentru hasdeence

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
1 vot 933 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Echipa de volei de la Colegiul Naţional „B. P. Hasdeu” a încheiat sezonul regulat al Diviziei Junioare cu o victorie, 3-0, duminică, în faţa propriilor suporteri, în faţa Unirii Iaşi. Totodată, hasdeencele s-au calificat la turneul semifinal de pe primul loc din Seria A, încă o performanţă notabilă bifată de Auraş Popescu şi elevele sale.                    

Toată lumea mulţumită la final, cu o menţiune în plus pentru Beatrice Cofeleaşă, care a împlinit chiar în ziua meciului 18 ani, iar Teo Panait şi fetele au suprins-o cu un tort delicios imediat după meci! La atmosfera specială din timpul meciului şi de după au contribuit şi spectatorii, un public numeros, printre care şi-au făcut loc şi foşti profesori ai Colegiului.  

Auraş Popescu, antrenor Hasdeu:   „O victorie importantă, am jucat foarte bine, am abordat cu mare atenţie jocul, fetele au fost foarte bine pregătite din punct de vedere mental şi ne-a cam ieşit totul. Şi-au dorit mult victoria, au dorit să termine pe primul loc, la o diferenţă mare faţă de echipa din Bacău. Am avut 7 victorii, probabil puteam să avem 8, dar, am mai spus-o şi cu alte ocazii, nu a fost ridicătorul în meciul de la Bacău şi jocul a suferit. Fiind ultima etapă au fost mai mulţi spectatori ca de obicei, lucru care ne bucură şi-i aşteptăm cu drag ori de cîte ori vom avea meci acasă!”.  

Beatrice Cofeleaşă:  „Am colaborat cu echipa, ne-am mobilizat să fie un meci cît mai bun, să obţinem victoria şi am reuşit (...) Am împlinit 18 ani, nu mă aşteptam, sincer la surpriza făcută de fete, pentru că era ziua meciului şi cine mai stătea să se gîndească la chestia asta, dar apreciez că s-au gîndit la mine”

Teodora Panait: „A fost un meci destul de greu, am fost foarte stresate ultimele zile la antrenamente, au fost grele antrenamentele, dar am reuşit să ne calmăm şi să facem un meci cît mai mare şi cît mai frumos. Lui Beti am vrut să-i organizăm ceva special pentru că şi ea este o persoană foarte specială pentru noi şi o iubim mult!”.Etichete: final |  hasdeence |  pentru |  Victorie |  Volei
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU