28 [MAI 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 28 mai 2014

Viteza şi alcoolul, cele mai mari pericole de pe şosele

Redacţia sansanews.ro alte articole de Redacţia sansanews.ro
0 voturi 1434 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Viteza şi alcoolul, cele mai mari pericole de pe şosele

Alcoolul şi viteza sunt o  combinaţie mortală. Pentru a combate aceste practici tot mai des întâlnite în rândul şoferilor, poliţiştii buzoieni de la Rutieră, au desfăşurat miercuri o acţiune preventivă, pe Drumul Naţional 2 E85, cea mai tranzitată şosea din judeţul Buzău, care leagă Capitala de Moldova. În vizorul rutieriştilor au fost în special şoferii tirurilor dar şi ceilalţi conducători auto. Bilanţul acţiunii arată că în doar două ore, zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta şi amendaţi pentru că rulau cu viteze mai mari decât limitele legale. Vestea bună este că nici unul dintre şoferii testaţi nu consumase alcool.


Rutieriştii vor continua verificările de acest fel. Un studiu recent arată că principalele cauze generatoare de accidente sunt viteza şi alcoolul.


În urmă cu două zile, şoferul ucrainean al unui tir, băut zdravăn, a scăpat mastodontul de sub control în urma unei manevre bruşte şi s-a răsturnat pe DN 2 E 85, pe câmpul dintre Costeşti şi Cioranca.Etichete: alcool |  politisti |  viteza |  actiuni
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU