14h 42' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 19 august 2015

Violator, recent eliberat din închisoare, reţinut după ce a agresat o tînără pe bulevardul Bălcescu

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1367 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [14:42] 19 AUG 2015 › Magistraţii de la Judecătoria Buzău au emis în urmă cu puţin timp un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pe numele bărbatului.


Un individ eliberat condiţionat în urmă cu patru luni din închisoare unde a executat o pedeapsă pentru viol, a fost reţinut de poliţişti după ce în noaptea de sîmbătă spre duminică a atacat o tînără în vîrstă de 20 de ani pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Tînăra, care lucrează la un magazin din zonă, se întorcea de la serviciu, în jurul orei 5 cînd, individul, în vîrstă de 44 de ani i-a ieşit în cale a imobilizat-o şi i-a astupat gura pentru a nu putea să ţipe, apoi a tras-o spre o bancă. Norocul fetei a fost că prin zonă a trecut un bărbat care l-a pus pe fugă pe agresor şi a alertat Poliţia.   

„În ziua de 18 august a.c, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare,  au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte   violențe.
           Din investigațiile  efectuate de polițiști a  reieșit faptul că în ziua de 16 august a.c, în jurul orei 05.00,  bărbatul aflându - se pe un bulevard din  municipiului Buzău a acostat, imobilizat și a lovit o buzoiancă de 20 de ani care se îndrepta spre domiciliu.   Victima a reușit să scape  datorită intervenției unui cetățean aflat în zonă și a  anunțat imediat poliția.
Persoana vătămată s-a deplasat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.
           Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, iar astăzi va fi prezentat  Parchetului de pe lânga Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventiva.” a precizat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.


Etichete: agresat |  închisoare |  bulevardul |  Bălcescu |  eliberat |  recent |  reţinut |  tînără |  Violator
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU