30 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Luni, 30 martie 2020

Incendiu violent la Vernești. Parc de dezmembrări auto, în flăcări

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2919 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Un incendiu violent, cu degajare mare de fum, a fost înregistrat luni în comuna buzoiană Vernești, la un parc de dezmembrări auto. 6 echipaje de la ISU Buzău s-au luptat circa două ore să stingă flăcările care au cuprins autoturismele depozitate în parcul de aici.


Alarma s-a dat după ce angajații societății din Vernești au observat fum gros ieșind dintr-una dintre caroseriile din parc. Nu mai puțin de 6 echipaje de la ISU Buzău au pornit spre locul respectiv, la fel și o ambulanță SMURD. Lupta cu flăcările a durat aproape 2 ore timp în care incendiul a generat un fum gros vizibil de la o distanță semnificativă. De asemenea, pe parcurs ce focul s-a extins, câteva rezervoare ale mașinilor scoase din uz au explodat, bubuiturile fiind auzite în întreaga comună. În acest moment, incendiul a fost stins însă echipaje de la ISU Buzău sunt încă la fața locului pentru verificări. De asemenea, nu a fost înregistrată nicio victimă.

În urma anchetei, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o țigară aruncată în vegetația uscată din imediata apropiere a parcului auto. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins zona în  care se aflau caroseriile. 

În total, au ars circa 50 de mașini lăsate la dezmembrat. 
Etichete: dezmembrări |  flăcări |  Incendiu |  Vernești |  VIDEO |  violent
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU