04 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 04 februarie 2020

Viceprimarul Apostu: ”Poliția Locală trebuie să intervină mai ferm”

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3032 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Buzoienii care merg la plimbare nu trebuie să fie obligați să facă slalom printre excremente de câine!

Viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, se declară dezamăgit și cere o intervenție mai promptă a Poliției Locale pentru descurajarea și sancționarea proprietarilor de câini, care nu strâng excrementele animalelor lor de companie atunci când le scot la plimbare, pe străzile orașului.

”Duminică după-amiază, în timp ce mă plimbam pe strada Spiru Haret, am observat acest afiș lipit pe trunchiul unui copac de un cetățean cu atitudine civică! Nu este cea mai fericită abordare a unei probleme cu care ne confruntăm toți buzoienii: strada și spațiile verzi nu sunt toalete, cum nu sunt nici coș de gunoi!
Îi înțeleg pe posesorii de animale de companie, dar și ei trebuie să îi respecte pe ceilalți buzoieni care merg la plimbare și nu le-au greșit cu nimic pentru a fi obligați să facă slalom printre excremente de câine!
Știu că poate sunt dur, dar nu mai pot fi tolerate aceste lucruri! Primăria a montat încă de acum 3 ani coșuri speciale pentru aceste situații, avem regulamente clare ce prevăd sancțiuni, iar Poliția Locală trebuie să intervină mai ferm! Vrem o țară ca afară, vrem un oraș curat...dar nu facem un minim efort pentru aceste lucruri!”,
a scris marți pe contul său de facebook viceprimarul Ionuț Apostu.Etichete: Apostu |  intervină |  Locală |  Poliția |  trebuie |  Viceprimarul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU