16 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 16 ianuarie 2015

Vezi aici ce s-a întâmplat aseară cu membrii lotului Beganu

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1214 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Fostul prefect Beganu a mai luat 30 de zile de arest, la fel și afaceristul Gheorghe Ceteraș, Curtea de Apel Ploiești admițând cererea de prelungire a măsurii de arest preventiv depusă de procurorii DNA Ploiești. 

În ceea ce-l privește pe avocatul Mihail Cosmin Vasile au cerut încă 30 de zile de arest preventiv pentru pentru fostul prefect de Buzău Paul Beganu, avocatul Cosmin Vasile, acesta va fi eliberat din arest pe data de 20 ianuarie și va fi pus sub control judiciar.

Prefectul Paul Beganu și omul de afaceri Gheorghe Ceteraș sunt cercetați în dosarul de luare și dare de mită în cazul retrocedărilor ilegale de terenuri forestiere la Gura Teghii, iar ultimele mandate expiră pe 19 ianuarie. 
Instanța a admis noua propunere de prelungire a mandatului de arestare pentru Paul Beganu și Gheorghe Ceteraș pentru perioada 20 ianuarie-18 februarie.

În cazul avocatului Mihai Cosmin Vasile, judecătorii au dispus eliberarea sa pe data de 20 ianuarie, la expirarea mandatului de arestare, și plasarea sa sub control judiciar.
Decizia instanței poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.
Etichete: aseară |  întâmplat |  Beganu |  lotului |  membrii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU