08 [MAI 13] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 08 mai 2013

Vezi AICI care sunt restricţiile de circulaţie astăzi!

alte articole de
1 vot 1123 vizualizari 0 comentarii

Pregătiri intense la Focşani pentru ziua de mîine, cînd vor avea loc mai multe manifestări care vor determina închiderea circulaţiei pe mai multe străzi. 

9 mai este deopotrivă ziua independenţei, ziua victoriei împotriva fascismului şi ziua Europei. La Focşani, semnificaţiile istorice ale zilei se vor limita la depuneri de coroane şi momente solemne. Şoferii trebuie să ştie însă că acestea vor închide, pentru cel puţin o oră, traficul rutier. 

Este foarte posibil ca traficul să fie oprit şi de la mausoleul din Sud pînă la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Ştefan cel Mare, pentru că pe acest traseu va avea loc crosul Europei. Circulaţia va fi întreruptă însă numai dacă numărul participanţilor va fi mare. Oricum, agenţii de poliţie rutieră îi vor însoţi pe participanţi pînă la destinaţie.

Restricţii de circulaţie vor fi şi în municipiul Buzău. Între orele 10 şi 11.00, bulevardul Bălcescu va fi închis pe sectorul cuprins între intersecţiile cu Strada Stadionului şi Strada Mioriţei, precum şi între intersecţiile Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Democraţiei şi Strada Patriei cu Strada Spiru Haret. 
În tot acest timp, la Monumentul Eroilor Neamului din zona Prefecturii Buzău va avea loc ceremonialul dedicat sărbătorii de 9 mai.


Etichete: bulevard |  circulatie |  restrictii
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU