10 [APR 20] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 10 aprilie 2020

Vânzarea mieilor, permisă în piața din Buzău

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 2780 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Vânzarea mieilor este permisă în piețe și în acest an chiar dacă pandemia impune reguli clare ce trebuie respectate atât de crescătorii de animale cât și de cumpărători. Cu măști și mănuși, crescătorii de animale vor fi prezenți, ca în fiecare an, în piețe pentru a asigura carne proaspătă de miel pentru masa de sărbătoare. 
La Buzău primii crescători au ajuns deja în Piața Centrală din municipiu și vor rămâne până la sfârșitul săptămânii viitoare. 
La solicitarea acestor comercianți, cetățenii se pot aproviziona cu carne de miei din Hala de lactate, piața centrală, municipiul Buzău.  Avem un număr de până în 10 crescători din comune limitrofe Buzăului, care ne-au solicitat să le punem la dispoziție, dacă putem, spații pentru comercializare”, a declarat Daniel August, director Piețe, Târguri și Oboare Buzău. 
Pentru a fi lăsați să-și vândă produsele în piață, producătorii  trebuie să poarte mănuși, halate și măști. De asemenea, intrarea în hală va fi supravegheată în permanență astfel încât cumpărătorii vor intra pe rând. 
Atenție, însă. La cumpărături trebuie să meargă un singur membru al familiei, care trebuie să aibă asupra lui declarația pe propria răspundere.Etichete: Buzău |  mieilor |  permisă |  piața |  Vânzarea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU