18 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 18 iunie 2019

Val de spargeri de apartamente, la Rm. Sărat

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1911 vizualizari 0 comentarii

Doi indivizi din Vrancea au fost arestați după ce polițiștii au probat mai multe furturi din apartamente pe care aceștia le-au comis de la începutul lunii. Indivizii, unul din Focșani, cel de-al doilea din localitatea Paltin, au spart cel puțin 7 apartamente din Râmnicu Sărat.

Cei doi hoți, de 18 și respectiv 20 de ani au fost identificați și prinși de polițiștii din Râmnicu Sărat,  în urma unui val de sesizări privind comiterea mai multor furturi din locuințe, pe raza orașului.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că aceştia sunt principalii bănuiţi în cazul a 7 infracţiuni de furt din locuinţă, fapte comise de la începutul lunii iunie 2019. Vrâncenii pătrundeau în apartamente situate la parterul blocurilor, pe geamuri lăsate deschise pe timpul nopţii de proprietari. Din locuinţe furau bani şi electronice, prejudiciul fiind estimat la 8000 de lei.
Cei doi tineri au primit mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii râmniceni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Etichete: infractiuni  |  locuinte |  retinuti |  Vrancea |  hot
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU