BREAKING NEWS Buzau
15h 09' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 21 octombrie 2016

Adolescenta de 17 ani accidentata pe trecerea de pietoni la Posta Cilnau s-a stins in Spitalul Bagdasar

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 9019 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [15:09] 21 OCT 2016 › Tânăra de 16 ani, rănită grav dimineaţă, în timp ce traversa Şoseaua Europeană, la POşta Cîlnău, în judeţul Buzău, se zbate între viaţă şi moarte. Adolescenta, lovită în plin de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni, a fost transferată la un spital din Capitală, în stare extrem de gravă.    Nenorocirea s-a întâmplat în zorii zilei, în localitatea buzoiană POşta Cîlnău. Adolescenta de 16 ani se angajase în traversarea şoselei pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism condus de un sucevean de 62 de ani.
   
Impactul a fost extrem de puternic. Fata a fost transportată în comă la Spitalul Judeţean din Buzău. Zeci de minute medicii de la Urgenţe s-au luptat s-o ţină în viaţă pe tânără. Au resuscitat-o în continuu iar după ce pacienta a fost stabilizată, a fost transferată cu un elicopter SMURd la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

    Nu este clar, deocamdată, cum s-a ajuns la această nenorocire. Şoferul care a lovit-o pe tânără spune că nu avea viteză şi că s-a trezit brusc, cu adolescenta în faţa sa, aşa că nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Pe de altă parte, se pare că adolescenta vorbea la telefon în moemntul în care a decis să traverseze strada, ceea ce i-ar fi putut distrage atenţia şi de aici până la producerea accidentului nu a fost decât un pas. Poliţiştii iau în calcul şi varianta ca ploaia şi carosabilul umed să fi stat la baza acestei nenorociri. Din cauza vizibilităţii extrem de reduse, nu este exclus ca şoferul să o fi observat prea târziu pe fată.
    Accidentul de la Poşta Cîlnău nu este singurul produs astăzi în judueţul Buzău. Tot dimineaţă, un bătrân de 78 de ani şi-a găsit sfîrşitul pe DN 1 B, în localitatea Merei.
   
    Poliţiştii atrag atenţia şoferilor să circule cu viteză redusă şi cu ochii în patru. Din cauza ploii, vizibilitatea este redusă iar carosabilul umed poate provoca probleme în traffic. Prudenţa şi viteza moderată sunt cuvintele cheie pentru a fi lipsiţi de evenimente nedorite pe şosea.


Doua accidente rutiere grave s-au produs in aceasta dimineta.


Primul dintre ele a avut loc pe DN 1B, la Popasul Merei unde, un bărbat de 78 de ani care circula pe carosabil a fost lovit violent de o autoutilitară care circula spre Buzău. Din primele informatii rezulta că șoferul, un bărbat de 36 de ani, nu l-a observat pe pieton din cauza cetii iar cetateanul a decedat pe loc.


Cel de-al doilea s-a produs  DN 2E85, în localitatea Poșta Câlnău. Din primele informații, se pare că o adolescentă de 17 ani a fost accidentată în timp ce traversa drumul pe trecerea de pietoni.Fata este din Posta Cilnau ,mergea la scoala si a fost transportata la spital in stare de constienta iar soferul care a izbit-o are 62 de ani.Dupa o saptamina de la producerea accidentului ,joi 27 octombrie ,fata lovita pe trecerea de pietoni ,Andreea Jivan,eleva in clasa X-a la Liceul Tehnologic Meserii si Servicii din Buzau s-a stins din viata la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti


Etichete: ccidente |  grave
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU