BREAKING NEWS Buzau
07 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 07 noiembrie 2019

Val de accidente. Multe victime

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3037 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Val de accidente produse joi dimineață pe șoselele din județul Buzău. Primul dintre evenimente a avut loc pe DJ 203 I, în localitatea Lipănescu. O autoutilitară s-a ciocnit violent cu o căruță iar în urma impactului, a cărui dinamică va fi stabilită de polițiști în cursul zilei, au rezultat două victime care se aflau în atelaj. 
Una dintre victime a fost resuscitată de medicii de la SAJ și SMURD care se află la locul accidentului, dar în final a fost declarat decesul, astfel că bilanul evenimentului este un mort și un rănit grav.
Traficul pe DJ 203 I este blocat joi dimineață.
”Din primele date se pare ca în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 203I, din direcția Urziceni către Pogoanele, un ilfovean de 48 de ani a intrat în coliziune cu un atelaj ce rula în aceeaşi direcţie şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător. În urma coliziunii a rezultat decesul unui bărbat de 60 de ani din Scutelnici şi rănirea unui bucureştean de 67 de ani, ambii ocupanţi ai atelajului. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua.”,a transmis Biroul de Relații cu Presa al IPJ Buzău.

Un alt accident a avut loc joi dimineață pe Șoseaua Pogonele, la ieșire din municipiul Buzău. Două autovehicule sunt implicate iar două persoane ar fi rănite, la o primă evaluare a echipelor de prim ajutor ajunse la fața locului.
”Din primele date se pare ca în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Maxenu, la ieşire din municipiul Buzău, un buzoian de 42 de ani a intrat în coliziune cu un auto al cărui conducător auto - un bărbat de 33 de ani din Brăieşti nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers. Ambii conducători auto au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua”, au stabilit ulterior polițiștii.

Nu sunt probleme de trafic la ieșire din Buzău.Etichete: accidente |  Multe |  victime
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU