04 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 04 octombrie 2016

Unde vrea sa emigreze Consilierul Ion Marin

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
4 voturi 1515 vizualizari 3 comentarii news@sansanews.ro

Consilierul local municipal Ion Marin ar vrea sa emigreze din Romania.el a declarat luni la emisiunea Sens Direct de la Focus TV ca i-s in calcul foarte serios sa plece din tara in curind intr-un loc mai linistit unde se traieste mult mai bine si anume in Malta, acolo unde, fiul sau s-a stabilit deja.Marin a explicat ca sotia sa a fost de curind in Malta ,intr-o calatorie exploratorie si a constatat ca viata e mai ieftina si mai molcoma fara stres si fara conflicte.Consilierul buzoian nu a precizat cind anume s-ar putea muta din Romania dar se gindeste cu seriozitate maxima la aceasta ipoteza.  

Etichete: Consilierul |  emigreze |  Marin
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

Tutunea
04 octombrie 2016
De ce n-ai spus asta ]n campanie, hombre, că votam și eu unul care să reziste să stea în țara care te-a făcut colonel, comanand și care îți dă pensie de vreo 60 de milioane pe lună. Halal patrioți care au jurat pe Tricolor!!!
Paplecarul
05 octombrie 2016
Bre Tutuneo,citeste si tu cu creierul,atiat cit ai.Stiu ca e putin ,caci Al de Sus nu te-a dotat.E un site jegos,mocano-tescaresc unde un timisor raspopit n-a fast in stare macar de un copy-paste .A copiat prost stirea din sansanews.ro cu greseli.A pus un titlu de rahat ca sa-l faca mare pe deputatul,, retard de Zmeeni\\\".Handicapatul asta se da cu motocicleta cu oligofrenul Papleaca de la TV BUZAU ,se pupa-n fund, unul pe altul, pe banii condamnatului Ghiveciu si sa rahatesc pe licenta lui Ion Vasile, vinificator de Vernesti.Ce amestec mizerabil!
Monitorul
05 octombrie 2016
Te simt mirat,Tutuneo.Ce sa-ti fac daca n-ai creier...Ia de-aici!Deputaul de Zmeeni strige semnaturi sa-l demita pe Chiorul National de la sefia PMP.Scafandrul ONACA e tartorul.Il lucreaza pa Base de citeva luni.Ce zici? Mai are zile multe mocanelul la Buzau?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU