BREAKING NEWS Buzau
11h 13' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 04 noiembrie 2015

Pericol! Un vagon cu GPL scapă gaz în Gara CFR (UPDATE)

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 932 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:13] 04 NOV 2015 › Reprezentanţii ISU au anunţat că pericolul a fost înlăturat, iar traficul feroviar nu a avut de suferit, trenul fiind tras pe o linie moartă.
"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat că în Gara CFR Buzău se afla o garnitură de tren de marfă formată din vagoane cisternă ce transporta GPL pe relaţia Ploieşti-Suceava, iar la nivelul a 2 dintre vagoane existau scurgeri de gaze. Forţele sosite la faţa locului au luat măsura izolării vagoanelor ce prezentau scurgeri de gaze, transportarea acestora pe o linie moartă în afara zonei de pericol pentru populaţie, asigurarea măsurilor de prevenire a oricărui incendiu, concomitent cu solicitarea echipei de reparaţii a beneficiarului la faţa locului. Vagoanele erau goale, dar în interior existau vapori de gaz. Pericolul a fost înlăturat", a declarat maiorul Iulian Apostol, de la ISU Buzău.

Patru echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervin în acest moment pentru a izola un vagon de tren încărcat cu GLP. Vagonul se află în zona triajului Gării Buzău.  
Vom reveni cu amănunte. Etichete: scapă |  vagon
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nicoleta
04 noiembrie 2015
Poate investigati cu aceasta ocazie si de ce miroase atat de pregnant a gaze de rafinarie (gen Brazi) in plin centrul orasului? Miroase acum, s-a intamplat si in cursul diminetii de ieri acelasi fenomen. Seara a fum, dimineata a gaze. Cu siguranta nu are legatura cu cisterna din gara, dar ar fi bine sa va interesati pentru noi toti, locuitori ai acestui oras, cei care respiram aerul asta toxic, ce se intampla? Multumim!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU