25 [IUN 17] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 25 iunie 2017

Un şofer de 32 de ani, beat cui, a intrat cu BMW-ul într-un copac pe DN1-B, Buzău-Ploieşti(accidente in serie)

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1438 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un nou grav accident de circulaţie s-a produs, duminică dimineaţă, în jurul orei 10 pe D.N.1 B, Buzău- Ploieşti în apropierea locului în care, vineri, în zori a pierit inginerul petrolist Cristian Marin.

De acestă dată a fost vorba despre un eveniment în care şoferul, un cetăţean de 22 ani din Şarînga s-a urcat beat la volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, împreună cu alţi trei pasageri. Potrivit primelor informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a nimerit într-un pom de pe marginea drumului dar izbitura fost atît de violentă încît autovehiculul aproape s-a rupt în două. Din accident a rezultat rănirea uşoară a fetei de 17 ani însă, ceilalţi trei au scăpat, ca prin minune, fără nici o zgîrietură, drept pentru care au rupt-o la fugă, lăsînd victima să se descurce singură. În cele din urmă şoferul a fost dus la Poliţie pentru audieri, dar poliţiştii n-au putut scoate mare lucru de la el din cauza stării avansate de ebrietate. De altfel, la testul alcoolscopic cu aparatul Drager, îmbibaţia alcoolică a fost de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat, semn că fapta şoferului e, deja, penală ştiut fiind că la proba de sînge concentraţia de alcool, de regulă, se dublează.


Tot pe DN1B a avut loc un nou accident în care a fost implicat un şofer tînăr şi fără experienţă. Evenimentul a fost produs de un rîmnicean de 20 de ani care venea dinspre Merei şi dorea să ajungă la Stîlpu.

El nu a dat prioritate în intersecţia de la Popas şi a fost izbit în plin de un autovehicul condus de un bucureştean de 40 de ani care mergea dinspre Buzău către Ploieşti, maşina acestuia din urmă fiind avariată de un alt autovehicul care venea dinspre Stîlpu. Pasagerul din ultima maşină a fost rănit serios şi a ajuns la Spitalul Judeţean
In sfirsit,duminica,la orele serii pe DN 2E85, la ieșire din Costești.Informatiile de la fața locului arată că un șofer de 43 de ani, din Buzău, în timp ce se mergea dinspre Urziceni, a parasit carosabilul , mașina ieșind cu roțile din dreapta pe acostament, moment în care a pierdut controlul asupra direcției, iar autovehiculul  s-a răsucit de câteva ori pe sensul său de mers. O șoferiță, în vârstă de 52 de ani, din Iași, care circula, de asemenea, dinspre Urziceni, la volanul unui autoturism Honda, nu a mai putut frâna la timp. Autoturismul Daewoo Cielo a fost lovit în partea laterală, toate cele șapte persoane, fiind rănite și transportate la spital cu Ambulanțe.

Traficul a fost blocat în zona accidentului câteva zeci de minute, formându-se coloane  imense de mașini pe ambele sensuri de mers.


Etichete: Buzau |  copac |  intrat |  Ploiesti |  sofer
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU