08 [FEB 15] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 08 februarie 2015

Un şmecher vitezoman a făcut praf trei maşini. Vezi unde s-a produs grozăvia

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1296 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

foto: www.stiridebuzau.ro


Iată ce spune şi Poliţia prin vocea ofiţerului de presă al IPJ, agent principal Amalia Călugăru:
"Un accident soldat cu rănirea a două persoane s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 3.40, pe strada Stadionului, din municipiul Buzău. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada menţionată, un tânăr de 20 de ani a intrat în derapaj, maşina sa lovind alte două autoturisme care erau parcate pe marginea străzii. Din accident a rezultat rănirea a două persoane, de 22 de ani, respectiv de 17 ani, care erau pasagere în autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul."


Accidentele produse de tineri iresponsabili care gonesc cu maşini puternice pe străzile Buzăului se înmulţesc.

Duminică, în zori, un şmecher care şofa un Mercedes a simţit nevoia să arate cât e de bărbat celor două june cu care se afla în maşină apăsând cu demenţă pedala de acceleraţie. Numai că a nimerit cu bolidul în alte două autovehicule parcate pe marginea şoselei. 

Evenimentul s-a produs în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă, iar victime au fost doar fetele care au fost uşor accidentate. 

Din primele  cercetări ale poliţiştilor rezultă că flăcăul a făcut o depăşire riscantă, a depăşit şi s-a oprit cu maşina la câţiva metri de o ţeavă de alimentare cu gaze, punând astfel în pericol viaţa riveranilor din jur, căci dacă ar fi fost afectată conducta ar fi putut izbucni o explozie serioasă.

Aşa cum era de aşteptat, despre puternicul impact care a scos riveranii în stradă, s-a constatat că Mercedesul este înmatriculat în Bulgaria, are asigurare tot în aceeaşi ţară, aşa după cum spune un riveran, dar şi proprietarii celorlalte maşini avariate care cred că nimeni nu le va plăti pagubele, pentru că şoferul de 20 de ani are profil de şmecher de Buzău.


Etichete:  |  buzau |  doua masini |  mercedes |  smecher |  stadionului |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU