21 [IUN 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 21 iunie 2016

Un profesor, dosar penal pentru că a condus băut

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
3 voturi 1686 vizualizari 0 comentarii

Un cunoscut profesor de sport şi antrenor de fotbal din Buzău a fost prins aseară băut la volan. Este vorba despre Marius Musceleanu, fiul fostului consilier municipal Constantin Musceleanu. 
Tînărul era să provoace o nenorocire aseară. Aflat la volan, era cît pe ce să intre într-un autoturism care se deplasa din sens opus, regulamentar. După ce a trecut razant pe lîngă această maşină, Musceleanu și-a continuat nestingherit drumul  intrând pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Poliţiştii au fost sesizaţi de şoferul care era cît pe ce să fie implicat nevinovat într-un accident.  
Profesorul de sport a fost găsit în parcarea unui restaurant din zona Fabricii de Bere. Oamenii legii  l-au testat cu aparatul Drager iar valoarea a arătat că Musceleanu băuse alcool fără măsură înainte de a se urca la volan. Concentraţia acoolică indicată a fost 0,99 miligrame alcool pur în în aerul expirat. Polițiștii l-au ridicat pe bărbat și l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Totodată, i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcolului Marius Musceleanu este profesor de sport în Buzău, proprietarul unui club sportiv și antrenorul unei echipe de fotbal din oraş. Etichete: condus |  dosar |  penal |  pentru |  profesor
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU