03 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 03 septembrie 2018

Înca un primar găsit incompatibil de ANI

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1997 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Primarul de Brăeşti, Adrian Perţea, a fost găsit incompatibil de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

Într-un comunicat al ANI, se arată că Perţea, în perioada exercitării mandatului de primar (2012 – 2016), a deținut și exercitat simultan și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Brătilești, respectiv funcția de administrator în cadrul S.C. Tavi Trans S.R.L. și S.C. Val Autotrans S.R.L.

Acelaşi document mai precizează că primarul evaluat a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

PERȚEA ADRIAN ION nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. El mai are o problemă în justiţie, fiind condamnat în prima instanţă, în Dosarul "Mita la permise".


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU