06 [DEC 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 06 decembrie 2016

Un nou rond, la intersecţia Transilvaniei cu N. Titulescu

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1331 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Un nou sens giratoriu a apărut în municipiul Buzău. Rondul, realizat din balize de plastic a fost amenajat la intersecţia străzilor Transilvaniei cu Nicolae Titulescu. Semafoarele care funcţionau în zonă şi care mai mult încurcau circulaţia, în special la ore de vîrf, cînd traficul este foarte aglomerat, au fost desfiinţate. 
Săptămîna trecută, două noi sensuri giratorii au apărut în intersecţiile foarte aglomerate ale municipiului Buzău. Unul dintre ele a fost amenajati în centrul orașului, la intersecția străzii Ostrovului cu bulevardul Nicolae Bălcescu. 


Al doilea rond a apărut la intersectia străzilor din cartierul Micro 3 care devin foarte aglomerate, în anumite perioade ale zilei, mai ales în apropierea Şcolii Nr. 11, a Poliţiei Judeţene, dar şi a marilor centre comerciale. Pentru eliminarea blocajelor pe Chiristigii şi Frăsinet, autorităţile au hotărît să amenajeze un giratoriu la intersecţia celor două artere construit din balize din plastic. Etichete: intersecţia |  Titulescu |  Transilvaniei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU