07 [FEB 20] POLITIC Buzau
Vineri, 07 februarie 2020

Un fost primar vrea edil-şef la Rîmnic cu P.N.L.

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 3044 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Fostul primar al Rîmnicului, Viorel Holban, va candida din partea P.N.L. pentru un mandat de edil-şef al celui de-al doilea municipiu al judeţului.

Aşa după cum sansanews.ro a anticipat cu cîteva săptămîni în urmă, Holban a revenit în politică alături de liberali cu care a negociat cîteva luni în şir, iar vineri s-a făcut anunţul oficial la Rm. Sărat, eveniment la care au participat preşedintele P.N.L. Buzău, deputatul Cristi Romanescu, şi ex-parlamentarul liberal de Buzău, Erland Cocei. În cadrul întîlnirii s-a precizat că Viorel Holban va prelua şi preşedinţia organizaţiei municipale P.N.L. Rm. Sărat, o filială pe care a condus-o mai mulţi ani şi pe care o preia de la avocatul Ionuţ Iuga.
Reamintim că Viorel Holban a cîştigat două mandate de primar al Râmnicului ca membru P.N.L., dar a ieşit din politică, pentru o vreme, din P.S.D. 
Totodată, pentru a candida la Primărie din partea unui partid politic, Holban va trebui să se suspende din preoţie cu acceptul Sfîntului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.


Etichete: primar |  Rîmnic
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU