23 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 23 aprilie 2018

Un elev de liceu şi-a înjunghiat camaradul de beţii

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1576 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Din elev, infractor! Un adolescent de 17 ani, elev al Liceului Sportiv din Buzău, este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe după ce azi noapte și-a înjunghiat prietenul de pahar. 
 
S-a întîmplat după miezul nopții la Poșta Câlnău. Cei doi tineri, unul de 17 ani,  cel de-al doilea de 27 de ani, au băut mai multe ore, în apropierea unei societăți agricole din localitate, alături de alți amici. La un moment dat, pe fondul alcoolului consumat în exces, tinerii s-au luat la ceartă iar cel de 27 de ani  i-a dat o palmă peste față adolescentului. Deranjat de gestul prietenului de pahar, elevul a plecat acasă de unbde a revenit în scurt timp având asupra lui un cuțit. Fără să stea prea mult pe gînduri, adolescentul și a lovit amicul cu cuțitul, acesta prăbușindu se la pămînt. Așa a fost găsit de medicii de la Ambulanță care au venit rapid la fața locului, chemați de martorii îngtroziți de cele întâmplate. 
 
Tânărul a fost dus rapid la Spitalul Județean Buzău unde a fost băgat imediat în sala de operație. Medicii au reușit să-l stabilizeze, iar acum se află la Terapie Intensivă, în stare stabilă. 
 
Adolescentul agresor este în libertate, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe.Etichete: betii |  camaradul |  injunghiat |  liceu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU