22 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 22 iulie 2019

Un drum județean important intră în reabilitare

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1590 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Drumul județean 204 C care face legătura între comunele Vintilă Vodă-Sărulești-Bisoca-limită cu județul Vrancea va fi modernizat în următorii 3 ani. Anunțul a fost făcut luni de conducerea Consiliului Județean care a precizat că a fost semnat deja contractul de execuție a lucrării cu firmele care și-au adjudecat licitația pentru reabilitarea drumului. Este vorba despre asocierea dintre WFA IMPEX S.R.L., CDG INDOCONSTRUCT S.R.L., S.C. EURO PRIM BUILDING S.R.L. și S.C. EURO CERAD INTERNATIONAL S.R.L., care vor primi pentru modernizarea șoselei județene respective peste 68 de milioane de lei.
Începând de marți vor fi demarate lucrările de proiectare care se vor întinde pe 90 de zile, după care muncitorii firmelor care au câștigat contractul trebuie să repare șoseaua, în termen de 33 de luni. Execuția lucrărilor va începe numai după finalizarea proiectării.
Drumul ce leagă Vintilă Vodă de Bisoca până la limita cu județul Vrancea are o lungime de 24,5.
„Am reușit după o perioadă îndelungată să semnăm contractul de modernizare a DJ 204C. Începând de marți decurge termenul de implementare. Proiectul are o valoare de aproximativ 15 milioane de euro și este finanțat prin Programul National de Dezvoltare Locală și sper ca într-o perioadă scurtă să îl putem trece pe fonduri europene pentru a absorbi cât mai multe fonduri comunitare și pentru faptul că se încadrează ca și eligibilitate”, a declarat președintele CJ Petre Emanoil Neagu.
Etichete: drum |  reabilitat  |  sarulesti |  dj 204 C
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU