10h 13' ACTUALITATE Buzau
Luni, 05 ianuarie 2015

Un autocar şi un autobuz s-au ciocnit lângă Buzău. Vezi aici câte victime sunt (UPDATE)

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 2217 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro
UPDATE [10:13] 05 IAN 2015 ›

Accidentul a avut loc în jurul orei 07:26, când Detaşamentul de Pompieri Buzău, a fost anunţat referitor la producerea unui accident de circulaţie rutieră între două autobuze, cu 62 de persoane, pe drumul DN 2B pe raza localităţii Verguleasa din judeţul Buzău.

La faţa locului s-au deplasat şase echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD, două ambulanţe SAJ şi o autospecială cu apă şi spumă, unde au constatat că în urma evenimentului au rezultat cinci victime cu diferite traumatisme. În continuare, s-a acţionat pentru acordarea primului ajutor şi transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe  a celor ce au necesitat un control medical de specialitate. „În urma impactului între cele două autobuze au rezultat din păcate victime, două dintre ele din primul autobuz cu leziuni la nivelul coloanei vertebrale au fost transportate la Spitalul Judeţean cu două echipaje, unul de la SMURD Buzău şi unul de la SAJ Buzău, iar celelalte trei victime din celălalt autobuz cu leziuni la nivelul feţei, n-au necesitat transport către Spital. În schimb, s-a acordat prim ajutor, la locul evenimentului”. 

După eveniment, călătorii din cele două mijloace de transport au acuzat starea drumului, unii acuzând faptul că în zonă ar fi polei. În schimb, şoferul autocarului susţine că staţionarea autobuzului pe drum, într-un loc cu linie continuă, l-a luat prin surprindere. „Aici nu ai de ce să opreşti. E linie continuă, nu ai voie să opreşti dacă avea de lăsat şi de luat pe cineva. Uitaţi-vă că avea spaţiu să se poată retrage să nu pericliteze circulaţia”, a declarat pentru reporterii Focus TV Constantin Tănase, şoferul autocarului.
Un accident rutier între două mijloace de transport în comun s-a produs în această dimineaţă pe DN 2 B Buzău –Brăila, la Verguleasa.

 Coliziunea a avut loc între un autocar care se îndrepta spre Sibiu şi un autobuz care făcea cursa Gălbinaşi – Buzău.

În urma impactului au fost răniţi doi călători din autobuz, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, şi trei călători din autocar, care au primit îngrijiri la locul accidentului, rănile nefiind foarte grave.

Vom reveni cu amănunte. Etichete: autobuz |  autocar |  Buzău |  ciocnit |  lângă |  victime
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU