20 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 20 iunie 2019

VIDEO Accident grav pe DN2, 2 răniți, 4 autovehicule implicate

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1699 vizualizari 0 comentarii

Carambol produs joi  dimineață, pe DN 2 E 85, la ieșire din Mihăilești, județul Buzău. O cisternă, două autoutilitare si un autoturism au fost implicate în accidentul în lanț, două persoane fiind rănite.                                        
Din primele date, în timp ce conducea o cisternă din direcția Urziceni către Buzău, un şofer bulgar de 32 de ani nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare fața de o autoutilitară  condus înaintea sa de un bucureștean de 51 de ani, și a intrat în coliziune cu acesta.  În furgonetă se aflau cutii de vopsea care s-au împrăștiat pe șosea. În urma impactului, cele două autovehicule au ricoşat pe sensul opus de mers, lovind alte două mașini: un autoturism condus de un buzoian de 22 de ani şi o autoutilitară condusă de un râmnicean de 71 de ani.       
În urma carambolului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre doi șoferi care circulau regulamentar. Traficul la locul accidentului, pe DN 2 E 85, a fost  blocat de zeci de minute pentru cercetările efectuate de polițiștii de la Rutieră si pentru curățarea șoselei. 


Etichete: Accident |  autovehicule |  implicate |  raniti |  Ultima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU