18h 48' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 17 ianuarie 2014

Uite-l aici pe interlopul care s-a aflat în graţiile poliţistului cercetat de DNA! (VIDEO)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 2639 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [18:48] 17 IAN 2014 › În urmă cu 10 ani interlopul Tily Spoitoru l-a mituit şi pe fostul şef de la paşapoarte Buzău, tot un poliţist, comisarul-şef Nistor Muşetoiu. 

Interlopul Tily Spoitoru, pe numele său real Vasile Tudorache, avea de ispăşit o condamnare pentru fals şi furt pronunţată de Tribunalul Cluj. 

Cu o bogată activitate infracţională desfăşurată pe teritoriul Germaniei, interlopul buzoian s-a predat Poliţiei buzoiene, anul trecut, când a aflat că este condamnat definitiv. Dus în arestul IPJ Buzău, Tily Spoitoru a fost ţinut acolo, luni la rând, pentru a i se face actele de identitate întrucât penitenciarul nu îl primea fără documente. 

Tily Spoitoru face parte dintr-o familie de interlopi cunoscuţi în Buzău. Fratele său, Mircea Tudorache zis Cocoşatul, este cunoscut pentru hoţii. 

Ca să-şi ţină rangul, cei din familia interlopului Tily Spoitoru dădeau adesea petreceri cu manelişti la care erau invitaţi membri ai lumii interlope din Buzău şi nu numai.  O astfel de petrecere a fost filmată, iar imaginile cu Florin Salam circulă şi astăzi, la trei ani distanţă, pe internet.
 
Cam pentru astfel de petreceri, Tily Spoitoru apela adesea la poliţistul Alexandru Tudorel pentru a-l scoate din arest. 


Etichete: condamnare |  interlop |  politist |  Spoitoru |  Tudorache |  Tily
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 3   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU