BREAKING NEWS Buzau
10h 38' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 30 iulie 2019

Tragedie la Rm. Sărat. Un om a murit

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1758 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [10:38] 30 IUL 2019 › Din primele verificări ale Poliției a rezultat că în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2E85, din direcția Buzău către  Focșani, pe raza municipiului Rm. Sărat, un bucureștean de 28 de ani a surprins şi accidentat mortal o ramniceanca în vârstă de 54 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Soferul a fost testat alcoolscopic şi nu consumase alcool. În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă.


Grav accident de circulație marți dimineață, pe DN 2 E 85, la Râmnicu Sărat. O femeie care a vrut să traverseze șoseaua, în dreptul unei societăți comerciale, a fost lovită puternic de o autoutilitară și a murit.  
Accidentul a avut loc marți dimineață. Potrivit Poliției, femeia ar fi încercat să traverseze pe strada Focșani, din Rm. Sărat, situată pe DN 2 R 85, însă nu s-a asigurat și a fost lovită puternic de o autoutilitară condusă de un bucureștean de 28 de ani din direcția București către Moldova. În urma impactului, femeia a fost grav rănită, fiind resuscitată la fața locului. Din păcate, după câteva zeci de minute, medicii au declarat decesul.         
Deocamdată, victima nu este identificată însă la fața locului polițiștii ar fi  găsit niște documente. Cei de la Serviciul Rutier așteaptă însă criminalistul care să preia cercetarea la fața locului și să stabilească cine este femeia lovită mortal.   
Traficul pe DN 2 E 85, la Rm Sărat este mult îngreunat, urmare a accidentului, polițiștii fiind la fața locului pentru cercetări dar și pentru a dirija circulația.


Etichete: decedat |  poieton |  Ramnicu Sarat  |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU