08 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 08 noiembrie 2019

EXCLUSIV: Toma s-a decis după o întâlnire cu Orban pentru ce partid va candida

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
3 voturi 3133 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Primarul în exercițiu al municipiului Buzău, Constantin Toma, s-a decis pentru care dintre partide va candida la viitoarele alegeri locale. Constantin Toma a declarat în exclusivitate, la emisiunea Sens Direct de la Focus Tv de joi seară, că deși a fost contactat de mai mulți lideri politici, inclusiv de către Ludovic Orban, cu care a și avut o întâlnire, a decis să candideze tot pe listele PSD, pentru că nu poate trăda un om care i-a întins o mână de ajutor atunci când i-a fost cel mai greu.
”S-au auzit multe vești, nu este nici un fel de problemă. M-a chemat și Ludovic Orban, m-am întâlnit cu el. De ce să evit?”, a spus Toma.
Toma a mai explicat că președintele PNL, acum premier al României, Ludovic Orban, nu i-a cerut în mod explicit să candideze pe listele liberalilor pentru un nou mandat la vârful Palatului Comunal: ”nu mi-a spus treaba asta, să candidez la PNL. Că nu-ți spune nimeni de prima dată că-ți oferă fata de soție și jumătate din împărăție. A fost o discuție între doi oameni civilizați. Dar nu, cu siguranță, nu mă interesează să candidez pentru PNL”, a mai adăugat edilul șef al Buzăului.
Primarul a mai spus că nu are caracter de trădător astfel că singura opțiune rămâne PSD:”am făcut și bune și rele în viața mea, dar nu am trădat niciodată. M-aș simți ultimul om. Omul ăsta,  Marcel Ciolacu, mi-a întins o mână într-o perioadă foarte proastă a vieții mele. M-aș simți foarte rău și foarte mic să fac un asemenea pas. Rămân la PSD iar dacă buzoienii nu mă vor alege, asta este!”Etichete: întâlnire |  candida |  decis |  Orban |  partid |  pentru
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 2   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU