31 [IAN 17] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 31 ianuarie 2017

Tînără din Cozieni şantajată cu imagini indecente

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1131 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Un bărbat de 31 de ani din Pîrscov a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru şantaj. 

Poliţiştii l-au surprins în flagrant în timp ce  primea de la persoana vătămată,  o tînără de 17 ani, din localitatea Cozieni, suma de 700 lei.

Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 18 - 28 ianuarie a.c., persoana vătămată ar fi fost ameninţată telefonic de către acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta familiei sale mai multe fotografii şi filmări video, în care apare în ipostaze indecente.

De asemenea, în urma unei percheziţii la domiciliul bănuitului, au fost identificate mai multe materiale video cu valoare probatorie şi a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, un laptop.

Tînărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de şantaj, urmînd a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.Etichete: Cozieni |  imagini |  indecente |  Tînără |  şantajată
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU