23 [MAR 17] ACTUALITATE Buzau
Joi, 23 martie 2017

Tînăr electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren să-şi facă selfie

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1621 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Un tînăr din Mihăileşti, judeţul Buzău, a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Judeţean Buzău cu arsuri pe aproape tot corpul, după ce s-a electrocutat în Gara Buzău.

Se pare că bărbatul de 29 de ani s-a urcat pe un vagon staţionat în triajul din gară, s-ar fi apropiat prea mult de cablurile electrice moment în care s-a format un arc electric iar buzoianul s-a ales cu răni extrem de grave.

Incidentul s-a produs dimineaţă, în Gara Buzău. Nu se ştie exact ce a vrut să facă în momentul în care s-a urcat pe un vagon de tren staţionat. Cert este că gestul său l-a dus la limita dintre viaţă şi moarte. Cînd buzoianul s-a apropiat de cabluri, s-a format un arc electric iar tînărul a suferit arsuri extrem de grave, pe mare parte din suprafaţa corpului. Persoanele care au observat ce s-a întîmplat au sunat la 112, iar un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă l-a preluat pe individ în stare foarte gravă şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru a stabili exact ce s-a întîmplat.
 


Etichete: electrocutat |  Tînăr |  urcat |  vagon
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU