15 [NOV 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 15 noiembrie 2018

Tescaru, demis din funcţia de director al Companiei de Apă

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 3291 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Ionel Tescaru, managerul Companiei de Apă, a fost demis de la conducerea societăţii printr-o decizie a Consiliului de Administraţie. Cu puţin timp în urmă, în cadrul unei şedinţe a C.A., propunerea de demitere a fost votată de către 4 dintre cei 5 membri ai Consiliului, iar în locul său, cu titlu de interimar, a fost propusă şi votată Simona Săvulescu care ocupă şi funcţia de director operaţional. Contactat telefonic, Ionel Tescaru a confirmat informaţia şi a precizat că e posibil să conteste această hotărîre.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a confirmat şi el ştirea susţinînd că decizia membrilor Consiliului de Administraţie a avut la bază, în primul rînd, managementul defectuos.

Pentru demiterea lui Tescaru au votat următorii membri ai Consiliului de Administraţie. Simona Săvulescu, Lucian Sălcuţan, Claudia Zoiţa - preşedinte al C.A. fost director economic la Compania de Apă Tîrgovişte, Bogdan Ion - consilier judeţean şi director la Poşta Română Buzău (a lipsit de la şedinţă, dar a delegat votul său Simonei Săvulescu) şi s-a abţinut Petruş Hintă, inspector la Primăria Rm. Sărat. Potrivit unor surse oficiale, mîine schimbarea va fi înregistrată la Registrul Comerţului, iar Ionel Tescaru poate cotesta decizia în Instanţă.Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU