BREAKING NEWS Buzau
25 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 25 august 2019

Terente de Bacău a dat trei lovituri. Azi a fost prins

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
2 voturi 3021 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Un tânăr de 26 de ani este principalul suspect reținut, în această după-amiază, în legătură cu trei tâlhării reclamate în ultimele două săptămâni, pe raza orașului Buzău. Bărbatul, care este recidivist, a fost prins în centrul orașului Buzău, astăzi, la câteva ore după ultima lovitură. 


În jurul prânzului, tânărul a tîlhărit o femeie, la intrarea într-un bloc din cartierul Crâng. A acționat, ca și în precedentele două cazuri care aveau autor necunsocut, alegându-și drept victimă o persoană în vârstă și lipsită de forța unei reacții rapide. Femeia de 63 de ani a fost atacată exact în momentul în care a intrat în bloc. Din cauza șocului nici nu a apucat să își dea seama ce se întâmplă și nici să vadă figura atacatorului. Acesta i-a smuls geanta și a dispărut în fugă. Polițiștii au pornit în căutarea lui și l-au găsit, 3 ore mai târziu, în centrul orașului Buzău. Geanta a fost recuperată împreună cu toți banii pe care păgubita îi avea în momentul tâlhăriei. 


Autorul tâlhăriei are 26 de ani, este din Bacău și era stabilit, temporar, în localitatea Stâlpu. Bărbatul are antecedente. El a mai fost condamnat pentru furt și tâlhărie. 


Anchetatorii l-au reținut pentru 24 de ore, iar mâine îl vor duce în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii bănuiesc că el este autorul altor două tâlhării înregistrate la Buzău, în ultimele două săptămâni. Prima dintre ele a avut loc în spatele unui bloc de pe bulevardul Unirii, iar victimă a fost un bărbat în vârstă care tocmai scosese pensia de la bancomat. Ca și în cazul de astăzi, el a fost atacat pe când se pregătea să intre în bloc. Etichete: autor |  bloc |  Buzau |  recidivist |  talharie
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU