30 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 30 octombrie 2014

Ţepe on-line cu boi şi viţei

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1571 vizualizari 2 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Trei tineri au găsit o metodă destul de simplă şi rapidă să facă rost de bani. Au şi reuşit, numai că acum trebuie să dea explicaţii poliţiştilor care îi acuză că au înşelat zeci de persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au identificat doi adolescenţi în vârstă de 16, respectiv 17 ani, ambii din municipiul Buzău şi un tânăr de 23 de ani din Râmnicu Sărat, bănuiţi de comiterea de înşelăciuni prin intermediul unor  site-uri de anunţuri. Poliţiştii au stabilit că, începînd cu luna mai 2014, adolescenţii ar fi postat pe două site-uri de vânzare-cumpărare, anunţuri privind vânzarea unor viţei, livrarea fiind condiţionată de achitarea unui acont.

Din cercetări, a rezultat că cei doi buzoieni ar fi fost contactaţi de aproximativ 30 de persoane din mai multe judeţe care, prin intermediul unui serviciu de transfer rapid de bani, ar fi trimis sume cuprinse între 150 şi 1000 de lei pentru tranzacţiile încheiate doar telefonic, fără a primi, în schimb, animalele promise. Banii ar fi fost trimişi pe numele unor membri ai familiei celor doi adolescenţi sau pe numele râmniceanului în vârstă de 23 de ani, acesta din urmă fiind prezentat „clienţilor” drept cel care urma să efectueze transportul animalelor.

Acţionând în acest mod ei au reuşit să încaseze 11000 de lei. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.Etichete: viţei
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Ionel
02 ianuarie 2015
Eu am cumparat vitei de la eii si leam trimis bani si miau adus vitei !
Duma Ionut
02 ianuarie 2015
Eu cred ca minte Politia romana eu leam trimis 2000 Ron pentru 3 vitei si miau adus in 24 h marfa nu prea ami vine sa card ca eii au facutoo !!!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU