30 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 30 octombrie 2014

Ţepe în magazine! Şmenari din Bucureşti, în acţiune la Pogoanele

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 969 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Trei indivizi din Capitală au fost reţinuţi de poliţişti după ce şi-au testat abilităţile de şmenari pe nişte vînzători din Pogoanele.

Poliţiştii din localitate au identificat şi prins un bărbat în vîrstă de 43 de ani şi două femei de 34, respectiv, 26 de ani, toţi din Bucureşti, la scurt timp după ce au înşelat, prin metoda „şmen” un vînzător de la un magazin de pe raza localităţii Pogoanele, prejudiciul fiind de 500 de lei. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei trei bucureşteni ar mai fi înşelat angajatele altor două unităţi comerciale din zona Pogoanele, una dintre fapte fiind comisă în aceeaşi zi, iar cealaltă cu o zi în urmă. Prejudiciul total, în valoare de 900 de lei, a fost recuperat integral. În urma analizării probatoriului administrat de poliţişti, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Pogoanele a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune faţă de cei trei bucureşteni.Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore şi continuă cercetările.
Pentru prevenirea unor astfel de fapte, poliţiştii atrag atenţia angajaţilor societăţilor comerciale să fie foarte atenţi în momentul în care primesc de la clienţi bancnote „mari” pentru a achita diferite produse. Aşa-zişii clienţi profită de orice moment de neatenţie pentru a „trage” din banii primiţi rest, unii dintre ei răzgîndindu-se chiar şi în ceea ce priveşte cumpărarea produselor respective.Etichete: acţiune |  Bucureşti |  magazine |  Pogoanele |  Şmenari
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU