10 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 10 septembrie 2019

Adolescent drogat, găsit inconștient în parc

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3322 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Drogurile încep să facă  tot mai multe victime la Buzău. Un adolescent de 17 ani a fost găsit, luni seară, în jurul orei 19.30, inconștient, zăcând pe o bancă. Polițiștii locali l-au descoperit și au chemat Salvarea iar în urma analizelor efectuate la spital s-a constatat că acesta era drogat. Este al doilea caz depistat în ultimele zile de polițiștii locali.

Tânărul a fost descoperit luni seară în jurul orei 19.30, în timp ce zăcea inert pe o bancă din parcul aflat la intersecția Bulevardului Bălcescu cu strada Spiru Haret. Polițiștii locali care executau serviciul în civil în zona parcului l-au observat pe adolescent care stătea întins pe o bancă. In  momentul în care polițiștii locali s-au apropiat au constatat că băiatul este inconștient.
 Având in vedere starea adolescentului, a fost solicitat la fata locului un echipaj al SAJ, care l-a transportat  la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. In urma recoltării probelor biologice s-a stabilit că tânărul consumase alcool si substante interzise, mai exact  marihuana si amfetamine.
Adolescentul se află acum internat în secția de Terapie Intensivă-Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, starea lui fiind  stabilă.
Este al doilea caz grav depistat  de către polițiștii locali în aceasta lună. Zilele trecute, polițiștii locali au găsit un tânăr drogat, în stare gravă, în scara unui bloc din cartierul Broșteni.Etichete: Bulevardul |  Bălcescu |  drogat |  găsit |  inconștient |  parcul |  Tânăr
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU