18 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 18 septembrie 2018

Surse:De la ce a plecat scandalul interlop de la pizzeria din Dorobanti

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2689 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

A fost o noapte lunga pentru anchetatorii care lucreaza dosarul scandalului monstru produs luni,la orele prinzului,la pizzeria din cartierul Dorobanti.Potrivit unor surse de presa in timpul audierilor celor implicati nu s-a conturat ideea ca atacatorii ar fi cerut taxa de protectie patronului pizzeriei ci conflictul ar fi izbucnit dupa ce, luni dimineta, ,proprietarul localului s-a prezentat din proprie initiativa la Politia municipiului cu mai multi martori dispusi sa dea declaratii intr-un alt dosar in care sunt anchetati atacatorii.Gest care i-ar fi infuriat pe interlopi care au organizat o actiune de razbunare.Oricum ancheta pare a fi una de durata mai ales ca atacatorii fac parte dintr-un clan care de-a lungul anilor au creat mari probleme infractionale atit in Buzau cit si in alte zone din tara.Altminteri,dupa cum s-a anuntat deja, dupa pechezitiile de luni seara la domiciliul anchetatorilor s-a gasit un bogat arsenal de arme


  ULTIMA ORA:Cinci indivizi implicați în atacul de ieri de la o pizzerie din municipiul Buzau au fost ridicați de polițiști și duși la audieri, iar la final doi au fost reținuți. Un al șaselea individ este în continuare căutat. Între timp, oamenii legii au descoperit un întreg arsenal de arme albe în locuințele agresorilor.

          Ieri, după trei ore de audieri făcute în cazul atacului de la pizzeria din municipiul Buzău, anchetatorii au obţinut mandate de percheziţie şi au mers la locuinţele celor şase suspecţi, unde au găsit mai multe obiecte care ar fi fost folosite în timpul altercaţiei. De asemenea, au fost prinşi alţi doi dintre suspecţi. În total, cinci bărbați implicați în atacul de ieri din cartierul Dorobnți au fost ridicați și duși la audieri.
          La această oră, doi bărbați implicați în atacul de ieri sunt reținuți și se continuă cercetrările.

Reamintim, şase persoane de etnie romă au provocat distrugeri la o pizzerie din cartierul buzoian Dorobanți, având macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului, căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro.  Înarmați cu arme albe si sprayiuri lacrimogene, indivizii de etnie romă, membrii unui cunoscut clan de interlopi din Buzău, ar fi încercat să pună mâna pe patronul localului.  Rănit ușor la mână, bărbatul s-a refugiat în fast food, alături de angajații săi.  Cum nu au reușit să și ducă la bun sfârșit misiunea, atacatorii au început să lovească în stânga și în dreapta. Au spart  vitrinele fast food ului, ușile și geamurile, apoi s-au urcat în mașini si au fugit.

Suspecţii au fugit cu două maşini, acestea fiind abandonate în oraş.  Poliţiştii au reuşit iniţial să prindă trei dintre indivizi care au fost dusi la audieri la sediul Poliţiei municipiului Buzău. Ulterior, alti doi agresori au fost descoperiti. Printre cele 5 persoane duse la audieri se află şi liderul grupării,  cunoscut sub numele de Edison.Etichete: Dorobanti |  interlop |  pizzeria |  plecat |  scandalul |  Surse
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU