BREAKING NEWS Buzau
07 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 07 mai 2020

SURSE:Coronavirusul se extinde. Scoțian preluat de la Infecțioase, dus la Rm.Sărat

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 3745 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Încă un caz de infecție cu coronavirus ar fi fost confirmat în Buzău. Potrivit unei informații pe surse, furnizate în exclusivitate în emisiunea Sens Direct de la Focus TV, un bărbat care se afla într-un modul special amenajat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău ar fi fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, spital suport pentru bolnavii COVID-19. Este vorba despre un cetățean de naționalitate scoțiană, a cărui soție însărcinată a fost și ea confirmată cu Covid-19 în urmă cu câteva zile.  

Informația nu a fost confirmată oficial de autorități, însă conform surselor citate de reporterii Focus Tv, bărbatul ar fi fost confirmat cu coronavirus și internat la Râmnicu Sărat, acolo unde se află și soția lui. 

În prezent, potrivit Instituției Prefectului Buzău, în județ sunt confirmate 53 de cazuri de coronavirus.  6 cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Este vorba despre cinci copii cu vârste cuprinse între 11 luni și 17 ani și un adult în vârstă de 23 de ani. Toți cei 6 bolnavi sunt contacți direcți ai bărbatului de 41 de ani care a adus coronavirusul în Cartierul Poștă. Ei erau în izolare la domiciliu încă de la sfârșitul săptămânii trecute, din momentul în care bărbatul de 41 de ani a fost depistat pozitiv. Pacienții sunt asimptomatici și au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat cu excepția bebelușului care a fost transferat la un spital din Capitală.Etichete: Bărbat |  Coronavirusul |  extinde |  Infecțioase |  preluat |  SURSE |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU