31 [MAR 17] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 31 martie 2017

Surpriză! Cine a rămas în cursa pentru şefia Muzeului Judeţean

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2458 vizualizari 0 comentarii

Încă un concurs cu surprize la Buzău. După ce dosarul unui fost director al Bibliotrecii Județene a fost respins de comisia de concurs, situația se repetă, de data aceasta la Muzeul Județean. Laurențiu Grigoraș, cel care conduce ca interimar instituția, a fost eliminat din concursul organizat pentru ocuparea funcției de director, în etapa evaluării dosarelor. La fel s-a întîmplat și cu dosarul muzeografei Mădălina Oprea, astfel că din 3 candidați a rămas în cursă unul singur, respectiv Daniel Costache, cel care acum deține funcția de directo adjunct al Muzeului Județean Buzău.
Dosarul actualului director, Laurenţiu Grigoraş, a fost respins pe motiv că acesta nu îndeplinea condiţia privind experienţa managerială de minimum 5 ani, în timp ce în cazul Mădălinei Oprea comisia de concurs a găsit probleme cu privire la proiectul de management depus de aceasta.
Laurenţiu Grigoraş se află la conducerea Muzeului din toamna anului 2014, atunci când a fost numit cu delegaţie director al instituţiei. Anterior, din anul 1999, Grigoraş a lucrat în cadrul Muzeului Județean ca arheolog.
Daniel Costache va parcurge singur următoarele etape. Pe 7 aprilie, comisia de concurs îi va analiza proiectul de management, iar dacăî acesta va fi acceptat pe 14 aprilie Daniel Costache va susţine ultima probă, cea a interviului.Etichete: cursa |  Judeten |  Muzeului |  pentru |  ramas |  sefia |  Surpriza
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU