09 [MAR 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 09 martie 2018

Surpriză! Lucreția a detronat-o pe Mirela!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2468 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Surpriză! Lucreția a detronat-o pe Mirela!

Validarea candidaturilor pentru Congresul Extraordinar al PSD care va avea loc sîmbătă, la București, a produs o surpriză pe ultima sută de metri. Dacă Marian Oprișan a fost validat, fără emoții, drept candidatul regional la funcția de vicepreședinte, din partea Regiunii Sud-Est, a doua candidatură, care revine în mod obligatoriu unei femei, a produs surpriza. 

Numele Mirelei Furtună, care fusese anunțat chiar de Oprișan, nu apare în lista candidaturilor validate. Locul tinerei deputate de Tulcea a fost luat de mult mai experimentata Lucreția Roșca, deputat de Galați, aflat la al doilea mandat, și medic de profesie. Așadar, social-democrații buzoieni care pleacă mîine la București vor susține tandemul Marian Oprișan-Lucreția Roșca, pentru funcțiile de vicepreședinți regionali. 

Surse politice susțin că unii dintre pesediștii buzoieni nu se simt deloc confortabil cu faptul că, deși reprezintă una dintre cele mai puternice organizații din țară, nu vor fi reprezentați la nivelul funcțiilor politice din structura centrală de conducere. Delegația de la Buzău care va participa la Congresul Extraordinar numără 140 de delegați: primari, consilieri lcoali și județeni, parlamentari, secretari de stat și alți reprezentanți propulsați de PSD Buzău la eșaloanele inferioare ale Guvernului. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU