13 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 13 februarie 2020

Stadionul de atletism intră în reabilitare!

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2835 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Din primăvară, buzoienii amatori de sport în aer liber vor trebui să își găsească un alt loc în care să facă mișcare. Stadionul de atletism din municipiul Buzău va intra în reabilitare așa că accesul buzoienilor va fi interzis.
Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, a anunțat joi  că lucrările de modernizare a Stadionului de atletism vor începe chiar pe 1 martie.  Între timp, joi, viceprimarul și constructorul care a obținut contractul, au avut o primă întâlnire cu consultantul german autorizat de Federația Internațională de Atletism ce va superviza desfășurarea lucrărilor pe toată durata desfășurării acestora. Astfel, lucrările vor începe la 1 martie și imediat accesul buzoienilor amatori de mișcare  în aer liber va fi interzis! Se estimează că modernizarea obiectivului din municipiul Buzău va fi gata în doar câteva luni.
Contractul pentru reabilitarea și modernizarea stadionului de atletism a fost câștigat de o firmă din Galați cu experiență în domeniu. Deși contractul prevede o perioadă de execuție de un an, constructorul s-a angajat să finalizeze proiectul mai devreme.  Stadionul de atletism va fi transformat din temelii, astfel încât va deveni unul dintre cele mai moderne din țară, putând găzdui diverse competiții sportive naționale. Etichete: atletism |  intră |  reabilitare |  Stadionul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU