29 [IUN 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 29 iunie 2018

Spitalul Judetean, luat cu asalt de scandalagii

Elena Petre alte articole de Elena Petre
2 voturi 1783 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Un scandal monstru s-a declanșat astăzi la Spitalul Județean Buzău. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor în momentul în care zeci de cetățeni de etnie romă au devenit extrem de vocali după ce o rudă de a lor a decedat în spital. 
Zeci de persoane din Calvini, județul Buzău, au ajuns la Spitalul Județean, unde a fost internat un membru al familiei lor, un bărbat în vârstă de circa 60 de ani. Starea pacientului s-a agravat, iar astăzi medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Când au aflat vestea, rudele bărbatului au intrat în spital și au început să facă scandal. Au intervenit imediat agenții de pază ai unității medicale, care, în același timp, au cerut și ajutorul polițiștilor și jandarmilor, astfel încât spiritele să nu se încingă. Persoanele respective au fost scoase în curtea Spitalului Județean. 
Nici aici însă scandalagiii nu s-au potolit. 8 dintre ei au fost sancționați pînă în acest moment de polițiști pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Și în aceste momente, oamenii legii sunt în curtea Spitalului Județean și îi supraveghează pe buzoienii puși pe scandal, astfel încît să fie evitat orice conflict.
Etichete: asalt |  Judetean |  scandalagii |  Spitalul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU