08 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 08 iulie 2014

Spitalul Judeţean caută un manager privat. Pe actualul director l-a pierdut prin concedii

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1312 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Alegerea unui manager privat la Spitalul Judeţean din Buzău mai durează cel puţin câteva luni. Consiliul Judeţean a elaborat documentaţia pentru organizarea licitaţiei şi a transmis-o Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

De aici, însă, caietul de sarcini, s-a întors cu solicitarea adresată reprezentanţilor Consiliului de a reveni asupra justificării privind valoarea contractului. Practic, specialiştii ANRMAP vor exprimarea sumelor, într-un alt format, din care să reiasă mai clar cum va cheltui administraţia judeţeană suma de circa 20 000 de lei/lună, de la care porneşte licitaţia. 

Între timp, au apărut o serie de zvonuri privind schimbarea din funcţie a actualului director, medicul Cosmin Ursăchescu, cu fosta şefă a DSP, Venera Acsinte. Informaţia nu a fost confirmată, însă medicul Ursăchescu a intrat în concediu de odihnă, până la finele lunii, după numai două săptămâni de când revenise dintr-un alt concediu. În acest moment, la conducerea Spitalului Judeţean a rămas juristul instituţiei medicale, Elena Constantin. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU