BREAKING NEWS Buzau
18 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 18 februarie 2020

Soți din Costești, răniți într-un accident în lanț, pe DN2E85

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2674 vizualizari 0 comentarii


Accident în lanț marți dimineață pe DN 2 E 85, la Costești. Doi soți din Costești au fost răniți, după impactul cu o altă mașină și în final cu un camion. 
Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea pe DN2E85 din direcția Buzău către București, un bărbat de 40 de ani din Iași a intrat în coliziune cu autoturismul condus înaintea sa de un șofer de 60 de ani din Costești, care s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga. 
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Costești a fost proiectat pe contrasens într-un camion condus de un buzoian de 36 de ani.  
Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Costești și a soției acestuia, ambii de 60 de ani. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.  
”La U.P.U -Smurd au fost trasportate 2 victime: un bărbat un vârstă de 60 de ani care a suferit un politraumatism minor, cu TCC minor,  traumatism hemitorace drept, iar femeia în vârstă de 61 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu plaga deschisa supraorbitală  dreapta și un traumatism minor de  hemitorace. La acest moment,  pacienții primesc  îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis ulterior reprezentanții Spitalului Județean Buzău. 
La locul accidentului, traficul a fost  îngreunat zeci de minute.  
Etichete: accident |  Costești |  DN2E85 |  răniți
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU