15h 07' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 12 octombrie 2018

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe fostul subprefect Sorin Gheorghe

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
4 voturi 4402 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [15:07] 14 OCT 2018 ›

Sute de persoane au ținut să-l conducă pe ultimul drum pe fostul subprefect Sorin Gheorghe, dispărul prematur și fulgerător din viață, vineri de dimineață, în urma unui atac vascular celebral. Sâmbătă seară, la capela bisericii Sfânta Parascheva de pe strada Oltului, au ținut să-și ia un uultim omagiu, de la fostul subprefect Gheorghe, zeci și zeci de rude, prieteni, șefi de instituții deconcentrate, subalterni din Casa Albă și o mulțime de colegi de la Facultatea de Teologie. De altfel, slujba de Citire a Stâlpilor, a fost săvârșită de circa douăzeci de preoți. Printre cei prezenți la căpătâiul lui Sorin Gheorghe, s-au numărat: președintele consiliului județean Petre Emanoil Neagu, prefectul Carmen Ichim, dar și mai mulți ziariști cu care fostul subprefect a avut o relație foarte bună. În plus, către seară, și-au făcut apariția primari și viceprimari din județ, reprezentanți ai poliției, jandarmeriei, oameni de afaceri. 

A doua zi, la orele prânzului, s-a săvârșit, într-o biserică arhiplină, slujba religioasă. Printre cei prezenți au fost numeroase personalități ale județului, între ei președintele consiliului județean Petre Emanoil Neagu și fostul primar al orașului Constantin Boșcodeală. După slujbă, cortegiul funerar s-a deplsat la cimitirul Dumbrava, unde s-a ținut slujba de înhumare propriu-zisă în prezența a sute de oameni.
UPDATE [12:15] 13 OCT 2018 › Trupul neinsufletit al fostului subprefect ,Sorin Gheorghe, a fost depus la Capela Bisericii Sfinta Parascheva  de pe strada Oltului.Simbata seara,de la ora 19, se va oficia Citirea Stilpilor iar  Slujba de Inmormintare va incepe,duminica la ora 12,30, la Biserica,apoi inhumarea se va savirsi la Cimitirul Dumbrava


 Fostul subprefect de Buzău, Sorin Gheorghe, a fost găsit mort în propria locuință. Potrivit unor prime informații, Sorin Gheorghe, în vîrstă de 44 de ani, a suferi un atac vascular cerebral în dimineața zilei de vineri. Se pare că el s-ar fi simţit rău în ultimele zile şi şi-ar fi făcut mai multe investigaţii medicale, care însă nu ar fi arătat nicio problemă serioasă de sănătate, însă și-a luat cîteva zile libere. La un moment dat vineri, fostul subprefect nu a mai răspuns la telefon, de aceea rudele au hotărît să spargă ușa casei unde l-au găsit pe Sorin Gheorghe zăcînd fără suflare. Poliția a deschis deja o anchetă, iar echipele de investigație s-au aflat cîteva ore la fața locului. 
 Sorin Gheorghe a ajuns la Prefectura Buzău în 2012 pe funcţia de director în Cancelaria Prefectului. De-a lungul vremii, a ocupat mai multe posturi, inclusiv pe cea de subprefect, dar şi de prefect interimar, iar în ultima vreme a lucrat la Casa Albă ca jurist.

 A absolvit cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii din Bucuresti, iar apoi şi-a completat studiile cu Facultatea de Drept. Ulterior, a intrat în corpul Înalţilor Funcţionari Publici după ce a terminat cursuri specifice.
  La putin timp de la aflarea veștii, colegii lui Sorin Gheorghe din Prefectură, au transmis următorul mesaj: ,,Colegul nostru, Sorin Gheorghe - fost subprefect al jud. Buzău - a încetat astăzi din viață. El a fost găsit în locuința sa, în stop cardiorespirator, iar personalul medical de la Ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

(vom reveni cu amănunte)


Etichete: Buzaului |  gasit |  Gheorghe |  locuinta |  Sorin |  subprefect
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU