18 [MAI 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 18 mai 2018

Sorin Burlacu, revine la sefia Bibliotecii Judetene

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 2569 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Sorin Burlacu, director Biblioteca Judeteana

Sorin Burlacu, director al Bibliotecii Județene ”Vasile Voiculescu” pînă în anul 2012, revine la conducerea instituției de cultură. El a fost validat pe post de rezultatul concursului organizat de Consiliul Județean Buzău, concurs la care s-au înscris trei candidați: Sorin Burlacu, Iulia Irimia – bibliotecar și Elena-Laura Chirică, cea din urmă abandonînd concursul după prima probă. 


Sorin Burlacu a susținut și anul trecut concursul de ocupare a funcției de director, dosarul acestuia fiind respins de comisie pe motiv că „nu îndeplinește condițiile de studii solicitate”. Ulterior, concursul a fost anulat și reluat anul acesta cînd condițiile de participare s-au modificat. Joi, Consiliul Județean a publicat rezultatele concursului pentru ocuparea funcției de director. În urma celor două probe, Sorin Burlacu a fost declarat cîștigător, cu media 8,40. Iulia Irimia, punctată cu 7,75, a fost declarată respinsă.


Rezultatul concursului va fi definitiv după data de 29 mai cînd expiră termenul pentru soluționarea eventualelor contestații. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU